A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 18.05.2023 15:18
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

         18 травня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося пленарне засідання 26-ї сесії Жидачівської міської ради.

        Депутати внесли зміни до рішення міської ради «Про бюджет Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік». Рішенням сесії з цього питання передбачено збільшення дохідної частини бюджету громади на 1,5 млн грн. Обсяг видатків бюджету громади збільшено на загальну суму 2 млн 318,5 тис. грн. Видатки збільшено за рахунок  субвенції, виділеної з обласного бюджету по спеціальному фонду, на реалізацію Комплексної програми підвищення енергоефективності, енергозбереження та розвитку відновлювальної енергетики у Львівській області на 2021-2025 роки (капітальний ремонт системи опалення в Жидачівському  ЗЗСО №1 імені Героя України Тараса Матвіїва) – 1,5 млн грн. Видатки бюджету також збільшено за рахунок спрямування вільного залишку коштів, який склався  на 01.01.2023 року в сумі 818,5 тис. грн. Видатки  в сумі 578,5 тис. грн, зокрема, буде скеровано на придбання засобів та обладнання для оснащення кабінету предмета  «Захист України» (на умовах співфінансування з обласного бюджету) – 220 тис. грн.

         На сесії міської ради також внесли зміни  до Комплексної програми розвитку освіти Жидачівської міської територіальної громади Львівської області на 2021 -2025 роки та зміни до Програми соціального захисту населення та забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий і нецукровий діабет Жидачівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та розглянули ряд питань щодо регулювання земельних відносин.

        У «Різному» депутати міської ради порушили питання необхідності встановлення інформаційних дорожніх вказівників при вїзді до м. Жидачева. Радник міського голови Ярослав Гаврильчук нагадав також усім присутнім про те, що 18 травня відзначають День вишиванки, а також - Міжнародний день музеїв. Він запропонував депутатам міської ради скористатися цією нагодою й відвідати один з кращих музеїв Львівщини, який є філію Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького – музей мистецтва та історії Жидачівської землі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    

    

   

     

     

      

      

     

      

        

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень