A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАНЯТТЯ З ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ДОБРОВІЛЬНОЇ ПОЖЕЖНОЇ КОМАНДИ ГРОМАДИ

Дата: 17.01.2023 14:37
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

      Представництво Фонду Міжнародної Солідарності в Україні продовжує реалізацію грантового проєкту "Цивільний захист з добровільними пожежними командами для громад-партнерок Проєкту USAID "ГОВЕРЛА". 17 січня на базі Жидачівського підрозділу ГУ ДСНСУ в рамках цього проєкту відбулося  чергове заняття з практичної підготовки добровільної пожежної команди Жидачівської громади.

       Відбулося ознайомлення з основними правилами проведення рятувальних робіт. Увагу акцентовано, насамперед, на безпеці їх проведення для рятувальників. Учасників занять було ознайомлено із правилами користування засобами індивідуального захисту органів дихання і зору під час проведення гасіння пожеж та здійснення рятувальних заходів при виникненні надзвичайних ситуацій загалом. Йшлося, зокрема, про алгоритм дій при виникненні дорожньо-транспортних пригод: про місце встановлення рятувальних автомобілів, керування дорожнім рухом і огородження місця пригоди, про фіксування транспортних засобів з метою попередження їх перекидання або сповзання, про способи й порядок деблокування та вилучення потерпілих із транспортного засобу.

       Учасники практичних занять почерпнули багато важливої інформації, яка допоможе краще підготуватися до здійснення практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

       Зазначимо, що проведення цих заходів стало можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID "ГОВЕРЛА"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень