A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ПРОЩАТИМЕТЬСЯ ІЗ ГЕРОЄМ ВОЛОДИМИРОМ СТАСЮКОМ

Дата: 30.12.2022 16:06
Кількість переглядів: 174

        Розпорядженням Жидачівського міського голови від 28.12.2022 року №70-О, на вшанування памяті загиблого 25 грудня 2022 року поблизу східної околиці міста Бахмут Донецької області 44-річного Героя Володимир Стасюка, уродженця с. Рогізно Жидачівської громади,  31 грудня 2022 року на території Жидачівської міської територіальної громади оголошено днем жалоби.

       Інформуємо про те, що загиблого захисника України зустрічатимемо 31 грудня, орієнтовно о 10-11 год., на межі громади, біля мосту через р. Дністер у с. Демянка-Наддністрянська. Жалобний кортеж прямуватиме через с. Заріччя, с. Іванівці – до м. Жидачева. У м. Жидачеві біля храму Воскресіння Господнього буде зупинка – читання Євангеліє. Колона рухатиметься вулицями Кобзаревою, І. Мазепи, Данила Галицького, Січових Стрільців – до с. Бережниця, зупинка біля церкви у с. Бережниця, згодом – рух у с. Рогізно, зупинка на повірї біля рідного дому захисника України в с. Рогізно.

      Чин похорону загиблого захисника України Володимира Стасюка відбудеться 31 грудня, о 14 год., в с. Рогізно.

      Звертаємось до мешканців Жидачівської громади та всіх небайдужих людей із проханням гідно зустріти та вшанувати память мужнього українського воїна.

      Вічна і світла память Герою Володимиру Стасюку. Щирі співчуття  рідним та близьким.

     

           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень