A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.11.2022 17:19
Кількість переглядів: 152

           Фото без опису

    29 листопада під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

     Виконавчим комітетом схвалено проєкт Програми економічного та соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік та проєкт бюджету Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік. Проєкт бюджету  громади на 2023 рік збалансований по доходах і видатках, які складатимуть 172 млн 586,3 тис. грн.

      На засіданні, на основі прийнятого рішення «Про здійснення деяких заходів режиму воєнного стану у сфері перейменування вулиць, яким присвоєно імена, які повязані з комуністичними святами», перейменовано вулицю 1 Травня – на вулицю Дністерська в с. Демянка-Наддністрянська. Розглянуто також питання соціально-правового захисту дітей та соціального захисту населення, внесено зміни до показників бюджету громади на 2022 рік. Прийнято рішення про встановлення вартості харчування та плати для батьків за перебування дітей у дошкільному підрозділі закладу загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти громади, про встановлення вартості харчування учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти громади та розглянуто ряд інших питань.

     Враховуючи ситуацію в країні, члени виконкому прийняли рішення не встановлювати новорічну ялинку в населених пунктах громади. При відзначенні Новорічних та Різдвяних свят увагу буде зосереджено на проведенні святкових та благодійних заходів для дітей.

Фото без опису

       

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень