A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ ТА КЕРІВНИКІВ КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ І ПІДПРИЄМСТВ

Дата: 07.11.2022 14:40
Кількість переглядів: 167

        Малий та середній бізнес (МСБ) – це основа на якій тримається економіка України, особливо під час війни, коли підприємці продовжують забезпечувати робочі місця та сплачувати податки, наповнюючи різні рівні бюджетів. Результати МСБ вражають – у 2021 році вони створили 60% ВВП, 40% податкових надходжень та 7 мільйонів робочих місць. Малий бізнес і цьогоріч гідно долає надскладні випробування, що підтверджує його важливість і стійкість. МСБ є надзвичайно важливими для відновлення економіки післявоєнної України.

       Водночас Уряд робить ставку на розвиток чотирьох пріоритетних галузей, які стануть локомотивом для відновлення української економіки: military-tech (високотехнологічне озброєння); металургія, гірнича промисловість і машинобудування; сільське господарство та харчова промисловість; ІТ-галузь.     Саме на ці галузі будуть спрямовані основні зусилля для їх розвитку з державного бюджету.

    Розуміючи значення малого та середнього бізнесу та враховуючи економічну стратегію Уряду, що діє в умовах війни, і має на меті підтримку бізнесу, який допоможе економіці вистояти та стати фундаментом післявоєнного відновлення, спільно з ЛОВА започатковуємо краудфандинговий проєкт для залучення сучасних технологій, обладнання та устаткування саме       для малого та середнього бізнесу Львівщини.

      Основне наше завдання – залучення сучасних технологій, підтримка, розвиток  МСБ та створення нових робочих місць на Львівщині. Переконані, що економічне зростання України залежить від доданої вартості (переробки), яка створюється в економічній системі держави!

      Зважаючи на те, що грантодавці готові надавати кошти/ресурси у вигляді обладнання або сировини/продукції, на першому етапі (до 28.11.2022) ми проведемо збір інформації про затребувані технології (програмне забезпечення), обладнання та устаткування з наступного переліку країн-виробників: Великобританія, Гонконг, Ізраїль, Індонезія, Канада, Норвегія, Сінгапур, США, Тайвань, Туреччина, Швейцарія та країни ЄС.

       У проєкті можуть взяти участь підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу будь-якої форми власності (ФОП, юридичні особи, КП органів місцевого самоврядування і т.д.), з території Львівщини, які офіційно зареєстровані та здійснюють свою діяльність на території України, за винятком тимчасово окупованих територій та АР Крим.

       Підприємці, керівники комунальних закладів/підприємств можуть заповнити онлайн Googleформу https://forms.gle/pwD9k8Y4a88Dd8U48 або https://bit.ly/3zDqbnP для того, щоб сформувати відповідні запити для країн-партнерів та грантодавців з метою залучення необхідних технологій.

 

                                                            За матеріалами депутатського звернення

                                                 депутата Львівської обласної ради

                                            Подвірного Тараса Михайловича

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень