A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ!

Дата: 03.11.2022 14:24
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

        Відділ економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради та Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації, на прохання Громадської спілки КАРПАТСЬКИЙ СМАК, пропонують пройти опитування керівникам вказаних галузей. Основною метою опитування є виявлення вектору підвищення конкурентоспроможності. Результати опитування дадуть змогу визначити стан підприємств, потреби супроводу та забезпечення консультаційної, практичної допомоги.

        Думка кожного виробника є дуже цінною і буде врахована для організації роботи спільної платформи, яка буде консолідувати лідерів бізнесу в агріфуд секторі, надаватиме рекомендації Уряду, донорам та бізнесу щодо основних векторів взаємопідтримки.                                         

       Пройти опитування можна за посиланням https://cutt.ly/dNYhelf.  Опитування проводиться в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень