A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВДЯЧНІ НАШИМ ПОЛЬСЬКИМ ДРУЗЯМ ЗА РОЗУМІННЯ, СОЛІДАРНІСТЬ ТА ПІДТРИМКУ

Дата: 04.05.2022 15:08
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

        Наші польські друзі із міста Челядзь засвідчили свою солідарність із Жидачівською громадою та всією Україною у цей непростий час ще й в інформаційній сфері, присвятивши кілька сторінок місцевого видання "Ехо Челядзі" нашій громаді й темі надання підтримки громадянам України.

        Обкладинка та кілька сторінок цього видання подаються й українською мовою, в кольорах Прапора України та із зображенням наших духовних реліквій. Міський голова Челядзі Збігнєв Шаленєц від імені місцевої влади та жителів міста привітав українців із Великодніми святами нашою рідною мовою, знайшовши щирі, теплі й зворушливі слова підтримки всім нам.

        Дбають у Челядзі й про наших співвітчизників, які знайшли свій прихисток від жахіть війни на польській землі, надаючи постійно підтримку та організувавши інформаційний пункт для громадян України, в якому українською мовою можна отримати консультації та підтримку у вирішенні проблем. І це тільки маленька часточка розповіді про те, як багато сьогодні роблять поляки, щоб допомогти українцям.

        Ми вдячні нашим польським друзям за розуміння, солідарність і надану підтримку. Віримо, що разом ми пройдемо всі найважчі випробування й здобудемо перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень