A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ щодо порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які перемістилися у період воєнного стану у Жидачівській МТГ

Дата: 01.04.2022 14:14
Кількість переглядів: 304

Оголошення

щодо порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо

переміщених осіб (ВПО),  які перемістилися у період воєнного стану

Жидачівській міській територіальній громаді

  1. Компенсація надається фізичним особам – громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували в цих приміщеннях ВПО.
  2. Власник жилого приміщення зобов’язаний в день припинення розміщення ВПО або зміни їх кількості подати заяву з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у жилому приміщенні.
  3. Для отримання компенсації власник жилого приміщення повинен до п’ятого числа кожного місяця подати заяву в Жидачівську міську раду (м. Жидачів, вул. Шашкевича. М, 2, каб. 106) на отримання компенсації витрат, що пов’язані з безоплатним розміщенням ВПО за попередній  місяць. Графік приймання заяв по буднях : 8.00 до 17.00 год., в суботу - неділю   02.04.22р. - 03.04.22р.  з 10.00 до 15.00 год.

Перелік документів, необхідних для отримання такої компенсації:

  • Копії паспорту громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків власника жилого приміщення;
  • Копії паспортів громадянин України або свідоцтва про народження дітей ВПО та реєстраційні номери облікових карток платників податків внутрішньо переміщених осіб (за наявності);
  • Банківські реквізити заявника (власника жилого приміщення) для перерахування суми компенсації;
  • Копію посвідчення ВПО (посвідчення жовтого кольору)
  • Право власності на житлове приміщення

Внутрішньо переміщені особи (ВПО) та власник жилого приміщення несуть відповідальність за достовірність поданих копій.

У разі потреби,  проводиться перевірка наведених у заяві власником жилого приміщення відомостей з відвідуванням місця розміщення ВПО, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів, що встановлюють особу (паспорта громадянина України або свідоцтва про народження внутрішньо переміщеної особи, зокрема електронних документів).

Сума компенсації  розраховується з урахуванням кількості днів протягом яких жиле приміщення надавалось для розміщення ВПО,  але не раніше дати включення до Єдиної інформаційної системи внутрішньо переміщених осіб та при відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги  з розрахунку – 14,77 грн  за кожен людинодень.

ПРИМІТКА: дане відшкодування не належиться особам, які отримують щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання.

 

 

ЗРАЗОК

ЗАЯВА

на отримання компенсації витрат _________________________________________________________________

_________________________________________________________________,

          (прізвище, власне ім?я, по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника  податків або серія та номер паспорта громадянина України*)

який є власником жилого приміщення приватного житлового фонду, розміщеного за адресою ___________________________________________________________,

(місцезнаходження об’єкта нерухомого майна)

що пов?язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за ________________ 2022 року.

(місяць)

Суму компенсації прошу визначити виходячи з проживання у жилому приміщенні таких фізичних осіб:

 

 

 

    №

Прізвище, ім’я, по батькові внутрішньо переміщених осіб, серія та номер паспорта громадянина України (свідоцтва про народження), реєстраційний номер облікової картки платника податків*

Адреса жилого приміщення тимчасового розміщення

Кількість людино-днів у відповідному місяці

 

Підпис**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку у паспорті.

**Цимпідписом підтверджую факт мого проживання за зазначеною адресою, його безоплатність, правильність реквізитів документів, що встановлюють особу, і відсутність у мене статусу особи, яка отримує щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання.

Банківські реквізити заявника для перерахування суми компенсації

 

 

 

_________________            __________________              ________________

         (підпис)                                     (прізвище, ім’я, по батькові)                                 (дата)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень