A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДОЛУЧИТИСЯ ДО БЛАГОРОДНОЇ СПРАВИ ВІДНОВЛЕННЯ СКВЕРУ ТА МУЗЕЮ-САДИБИ РОДИНИ БАНДЕРІВ

Дата: 05.08.2021 15:41
Кількість переглядів: 1357

Фото без опису

     За 30 років Незалежності України вже зроблено багато для відродження національної свідомості українців, для вивчення нашої історії, для вшанування лідерів національно-визвольної боротьби. Цю важливу справу необхідно продовжувати.

     «Стрийська агенція регіонального розвитку» у 2019 році виступила з ініціативою відновлення скверу та музею-садиби  родини Бандерів у Стрию. Ще 20 років тому, у 2001 році, було створено сквер перед будинком родини Бандерів у Стрию, а на початку 2010 року було створено «Садибу-музей родини Бандерів» (м. Стрий, вул.. Львівська,20). Сьогодні сквер та садиба родини Бандерів потребують оновлення.

     У 2020 році Стрийською міською радою було виготовлено проєктно-кошторисну документацію по проведенню капітального ремонту музею-садиби Бандерів. Автор проекту відомий Львівський архітектор Орест Скоп. Також виготовлено макет реконструкції музею-садиби та рекламна продукція для жертводавців.

     Ця благородна справа потребує підтримки небайдужих людей. «Стрийська агенція регіонального розвитку» (представник Тарас Водопийко, конт. номер. 0501014091) організувала благодійну акцію з метою подальшої реалізації цього проекту. Тож всі бажаючі можуть долучитися до благородної справи відновлення скверу та музею-садиби родини Бандерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень