A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДО 24 СЕРПНЯ ДІЯТИМУТЬ ОБМЕЖЕННЯ ТА ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ ПЕРЕКРИТТЯ РУХУ ТРАНСПОРТУ НА ОКРЕМИХ ДІЛЯНКАХ АВТОДОРОГИ М-30 СТРИЙ-ІЗВАРИНЕ

Дата: 20.07.2021 17:36
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

Сьогодні цілодобово проводяться ремонтні роботи на автомобільній дорозі М-30 Стрий-Ізварине, тобто на Дорозі Єдності, яка з’єднає схід і захід України.

На Львівщині ремонтом охоплено одразу дві ділянки. Дорожники працюють від межі Івано-Франківської області в сторону Ходорова та від Жидачева в сторону Стрия. На обєкті одразу працює кілька дорожніх бригад, залучено понад 170 одиниць дорожньої техніки.

Крім цього, проводяться ремонтно-будівельні роботи на двох мостових переходах у Жидачеві та Залісках.

Міжнародну трасу М-30 Стрий -  Ізварине капітально відремонтують на всій протяжності в межах Львівської області. Йдеться про 42 км. Також проєкт передбачає ремонт 5 мостових переходів.

19 липня ми спілкувалися із представниками компанії «Автомагістраль-Південь», яка здійснює ремонтні роботи від Жидачева в сторону Стрия. Представники компанії повідомили про те, що у звязку із проведенням ремонтних робіт, до 24 серпня 2021 року діятимуть обмеження та здійснюватиметься перекриття руху транспорту на окремих ділянках автодороги М-30 Стрий – Ізварине.

Тож всім, хто планує поїздки, слід враховувати це. Також водіям транспортних засобів  необхідно зважати на ці обставини та подбати про безпеку руху на ділянках, де проводяться ремонтні роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень